06-30-757-0578

Költöztetés

Olcsó költöztetés Budapest összes kerületében, valamint vidéken is   

Amikor eljön a költözés ideje, az ember fejében rengeteg dolog kavarog. Vajon összepakoltunk-e mindent? Hogy fogunk elférni az új helyen? Simán megy-e majd minden a nap során? Stresszes és megterhelő helyzet ez, és a legkevésbé sem hiányzik senkinek, hogy még a költöztetés miatt is aggódnia kelljen. Ha rosszul választunk céget a munkálatokra, csak felesleges plusz terhet veszünk a nyakunkba, ráadásul értékeinkben is kár keletkezhet. Velünk biztosra mehet: hosszú évek tapasztalata áll mögöttünk, így garantálni tudjuk a zökkenőmentes, professzionális költöztetést.

Vállaljuk lakások, családi házak, irodák teljes körű költöztetését, szükség esetén a bútorok szakszerű szétszerelésétől a profi csomagolásig. Arra törekszünk, hogy minden terhet levegyünk a válláról, ezzel is megkönnyítve a régi otthontól való elszakadást.

Költöztetés olcsón, kényelmesen, gyorsan, akár MOST – Keressen minket bizalommal, amennyiben szakszerű fuvarozásra van szüksége!

költöztetés olcsónMielőtt a költöztetés kezdetét venné…

A költöztetés előtt díjmentes felmérést végzünk otthonában, vagy a költöztetésre kijelölt helyen, az Ön elvárásainak figyelembevételével.
Más olcsó költöztetést végző cégekkel szemben, mi nem hagyjuk magára a csomagolásnál sem! Ha szükséges, megbecsüljük a csomagolóanyag mennyiségét, fajtáját, majd ajánlatot teszünk a költöztetés várható időtartamára, díjára. Nem dolgozunk apró betűs részekkel – nálunk azt kapja a pénzéért, amit megbeszéltünk, és amire leszerződtünk!

Hogyan zajlik a költöztetés nálunk?

Költöztetéskor a becsomagolt értékeket gondosan átnézzük, és a megfelelő sorrendben a teherautóba tesszük. Ilyenkor az Ön segítségét is kérjük, megkérdezzük, mik azok a tárgyak, amelyre azonnal szüksége lehet az új helyen, és milyen értékeire kell különösen vigyáznunk. Teherautónk ezek után a lehető legmegfelelőbb útvonalon, a szállítás szabályait maximálisan betartva, a megfelelő helyre szállítja csomagjait, ahol a kipakolásban is segítünk.

 

Költöztetés olcsón! De hogyan is?

Árainkat úgy kalkuláltuk ki, hogy a költöztetéssel járó egyébként is sok megpróbáltatás mellett az anyagi terheket a minimálisra tudjuk csökkenteni. A költöztetés előtti felmérés nálunk díjtalan.

Más olcsó költöztető cégek általában csábító alapárral dolgoznak, de a szállítás végén a számlán hatalmas összeget találhat a rejtett költségek miatt. Nálunk ez nem fordulhat elő! A költöztetést Budapesten belül kilométerdíj nélkül végezzük, nem alkalmazunk emeleti díjat és hétvégén és hétköznap is ugyanazzal a tarifával dolgozunk! Vidéki költöztetés esetén pedig meghatározott kilométerdíjat használunk, mely magában foglalja a sofőr díjazásán és az autóhasználati díjon kívül az üzemanyagköltséget és az autópályamatricát is. Ennek köszönhetően előre kiszámolhatja, milyen költségekre számíthat – mi pedig tartjuk magunkat az összeghez.

Miért tudunk olcsón költöztetni?

•    Tapasztalt kollégákkal, gyorsan és pontosan dolgozunk, időben teljesítjük, amit vállaltunk, ezért nem keletkeznek plusz költségeink, amiket aztán az ügyfeleinkre kellene terhelnünk.
•    Figyelünk a járműveink állapotára. A gondos karbantartásnak és takarításnak köszönhetően nincsenek meghibásodások, károk, extra kiadások.
•    Tapasztalatunknak köszönhetően ritkán fordul elő, hogy szállítás közben megsérül, elveszik, eltörik valami. 
•    Stabilan, nagy múlttal, biztonságos háttérrel működünk, így nincs szükségünk trükkökre. Munkánk magáért beszél!

Tippek a könnyebb költözéshez:

1.    Készüljön fel a költözésre!
Akár lakóhelyet vált, akár az iroda költöztetése esedékes, érdemes időben felkészülni rá! Sok olyan tevékenység van, amit már a konkrét időpont előtt is elkezdhet: érdemes megtervezni a nem hasznát tárgyak selejtezését, esetleg előre becsomagolni, elrendezni azokat a bútorokat, eszközöket, amelyekre a költözésig nem lesz szüksége. A költöztetés előtt kollégáink ingyenes terepszemlét tartanak Önnél: segítenek, hogy biztonságosan, olcsón és gyorsan zajlódjon le a folyamat.
2.    Lehet olcsóbb is a csomagolás!
Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen dobozban, ládában, csomagolásban szállítják az értékeit! Kérje ebben is a segítségünket! Terepszemlénk során megnézzük, milyen és mennyi csomagolópapírra, dobozra, más anyagra lesz szüksége a szállításhoz. Ha kell, a beszerzésben is segítünk, így rengeteg időt, energiát, pénzt takaríthat meg – közben pedig a holmiját is biztonságban tudhatja. Az átgondolt csomagolás a logisztikát is megkönnyíti, ami rövidebb költözetési időt, tehát alacsonyabb költségeket jelent.
3.   Címkével gyorsabb, egyszerűbb
Halomban állnak a dobozok, Önnek pedig fogalma sincs, melyikbe mit pakolt, és mit hova kell majd tenni az új helyen. Egy egyszerű felirattal nagymértékben megkönnyítheti a saját a költöztetők dolgát egyaránt. Nekünk is praktikusabb, ha tudjuk, melyik csomagban van törékeny holmi, melyiket kell majd a nappaliban, a fürdőben vagy a konyhában lerakni. Címkézze fel a dobozokat, zsákokat nagy betűkkel, jól látható helyen, és ne spóroljon az információval: mi a tartalma, hova kerül és igényel-e különleges bánásmódot!
4.    Keressen profi költöztető céget!
A költöztetést érdemes szakértőkre bízni. Válasszon olyan céget, aki megfelelő eszközparkkal, tapasztalattal rendelkezik a tárgymozgatása terén! Egy kölcsönkért kombival vagy bérelt kisteherautóval költözni elsőre olcsó megoldásnak tűnhet. A költöztetésnek azonban megvannak a maga trükkjei – ha ezeket nem ismeri, könnyen kárt tehet az autóban vagy az értékeiben. Egy profi cég gyorsan, olcsón és felesleges károkozás nélkül lebonyolítja a költözést. A megfelelő vállalkozás különböző biztosításokkal is rendelkezik – így Önt nem érheti kár
5.    Válasszon olyat, aki mindent tud
Minden háztartásban, munkahelyen lehetnek olyan tárgyak, amelyek mozgatása és szállítása komoly szakértelmet igényel. A széfek, értékes antik bútorok, vagy hangszerek, például a zongora szállítása komoly kihívást jelent. Sok költöztető cég nem vállalja az ilyen jellegű munkát, esetleg az olcsó alapár mellé hatalmas költségeket számítanak fel a kockázatos darabok szállításáért. Ha már költöztetés, érdemes olyan céget választani, akik a hagyományos feladatok mellett ezeknek a tárgyaknak a mozgatásához is értenek.

„Problémás” költözés? Semmi gond!

Ez költöztetés sokszor lehetetlen feladatnak tűnik. Egy régóta lakott családi otthon felszámolása nem egyszerű, egy zsúfolt iroda áthelyezése rengeteg szervezést kíván, és mindig van egy-két bútordarab, ami szeretne ellenállni a helyváltoztatásnak. Ha minket választ, a legnehezebb esetet is olcsón, gyorsan, megnyugtatóan tudjuk kezelni. Hogy hogyan?
•     Gyakorlottan mozgatjuk az értékes, érzékeny tárgyakat is.
•    Járműveink tiszták, műszaki állapotuk, rugózásuk kifogástalan, így mindent a megfelelő időben, a legjobb körülmények között, a legkevesebb kockázattal tudunk szállítani. Már másnap dolgozni szeretne az új irodában? Nem rajtunk fog múlni!
•    A költöztetés előtt ingyenes terepszemlét végzünk, így fel tudunk készülni az esetleges buktatókra is. Biztosan minden befér majd a liftbe? Tényleg elég kétszer fordulnia az autónak? Időben kiderítjük, és megoldjuk a problémát.
•    Kérésre olcsón, precízen és gyorsan lomtalanítjuk a meglévő és az új címet is, így a felesleges holmik sem jelentenek problémát.

További szolgáltatásaink

A profi és olcsó költöztetés mellett cégünkre számos egyéb esetben is számíthat. Tehertaxi szolgáltatásunkkal könnyedén megoldhatja nagyméretű bútorok, háztartási gépek vagy hangszerek szállítását. Műszaki cikkek esetében a tehertaxi sokszor költséghatékonyabb megoldás, mint az áruház házhoz szállítását választani. Nálunk Ön döntheti el, mikorra érkezzen meg a termék a rendeltetési helyére, így nem kell szabadságot kivennie és otthon maradnia – ez pedig pénzben is mérhető előnyt jelent Önnek. A tehertaxit Budapest mellett az ország más településein is igénybe veheti.

Az önkormányzati lomtalanítás még messze van, Önnek viszont sürgősen helyre lenne szüksége otthonában, az udvaron vagy a padláson? Teljes körű szolgáltatásunk keretében elszállítjuk a feleslegessé vált bútorokat, műszaki cikkeket és egyéb lomokat, méghozzá remek áron és rövid határidővel. A gondjainkra bízott feladatot kimagasló szakértelemmel végezzük, a szelektálásra ítélt tárgyakat pedig legális lerakóhelyekre szállítjuk. Érdemes minket hívnia akkor is, ha cégénél, az irodában vagy üzemében halmozódott fel a lom.

Sokan döntenek úgy napjainkban, hogy az országhatáron túl próbálnak szerencsét. A nemzetközi költöztetés a mindennapjaink részévé vált, megbízható szállítócéget ugyanakkor nem egyszerű találni. A hosszú út során különösen fontos, hogy a rakomány biztonságos körülmények között legyen, és a felkészült, rutinos sofőr is elengedhetetlen a külföldre költöztetés kapcsán. Cégünknél mind az eszközök, mind a szaktudás rendelkezésre áll, így biztos lehet benne, hogy zökkenőmentesen kezdheti majd új életét a határon túl.

 

Páncélszekrény, pianínó, zongora sem akadály. Olcsón, biztonságosan, gyorsan megoldjuk a költöztetést – keressen minket elérhetőségeinken vagy kérjen árajánlatot pár kattintással online!
 
 

Költöztetés Budapesten és vidéken olcsón – Mapazi Kft.

2014 Minden jog fenntartva Mapazi Kft.