06-30-757-0578

Lomtalanítás

Messze még az önkormányzati LOMTALANÍTÁS ideje?


Ha  már megunta régi bútorait, vagy esetleg nem fér el a sok régi bedobozolt holmitól, lomtól, és nem akarja megvárni a hivatalos lomtalanítás idejét...


Keressen minket, és segítünk!


Teljes körű lomtalanítás szolgáltatásunk keretében vállaljuk lakások és irodák, tárolók, garázsok, raktárhelyiségek részleges vagy komplett kiürítését, padlások és pincék lomtalanítását, akár MOST azonnal. Az összegyűlt régi, rossz bútorokat és egyéb holmikat azonnal elszállítjuk, felszabadítva így Önnek a helyet.

Tudjuk, hogy a lomtalanítás bizalmi feladat, hiszen gyakran egy család életébe is betekintést nyerünk a régi bútorokon keresztül. Mi éppen ezért tiszteletben tartjuk az Ön kéréseit! Mi egyenesen a lerakóhelyre szállítjuk a lomtalanítás során összegyűlt tárgyakat – nem kell tartania attól, hogy tárgyai a bolhapiacon vagy illegális szemétlerakóban kötnek ki!

Miért bízza profikra a lomtalanítást?

  • Mi legális lerakóhelyre visszük a megunt tárgyait, így nem kell tartani a bírságtól.
  • Gyorsan dolgozunk, a lomok nem időznek sokat az utcán, nem kell tartania attól, hogy a szállításig széthordják, összekeverik őket.
  • A legnehezebb terheket is gyorsan, könnyedén mozgatjuk, így Önnek nem kell fáradnia.


Lomtalanítás szolgáltatásunk idős emberek számára is ideális, hiszen a cipekedés, szállítás nem terheli őket. Válasszon minket akkor is, ha gyermekei vannak! Velünk biztonságos segítséget kap, és a kicsiket sem kell pornak, veszélynek kitennie!


Nálunk nem kell Önnek rakodnia, mi teljes körűen elvégezzük a lomtalanítás feladatait, a nagyméretű vagy nehéz hulladékok (rozsdás és felesleges gépek, alkatrészek), és más lomok eltávolítását.


Profi lomtalanítás olcsón, gyorsan, kényelmesen, akár MOST!

 

Lomtalanítás Budapesten  és vidéken – Mapazi Kft.

 

Lomtalanítás Budapesten  és vidéken – Mapazi Kft.

2014 Minden jog fenntartva Mapazi Kft.