06-30-757-0578

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetés

 

Költöztetésre szakosodott cégünk vállalja nemzetközi és belföldi költözések teljes körű lebonyolítását. Vállalkozásunk több éves, komoly tapasztalattal és nemzetközi szállítmányozási múlttal rendelkező céggé nőtte ki magát, így felkészültünk arra, hogy akkor is a legjobbat nyújtsuk Önnek, ha a költöztetés az országhatáron is átnyúlik.

Menjen biztosra!

Hazánk 2004-ben csatlakozott az Európai Unióhoz, minek következtében a magyar munkavállalók szabadon dolgozhatnak a közösség számos országában. Sokan éltek ezzel a lehetőséggel, és a tendencia a mai napig növekszik. Egyre többen próbálnak szerencsét Ausztriában, Németországban vagy éppen az Egyesült Királyságban. Egy új országban új életet kezdeni önmagában is nagy kihívás – mi pedig azért vagyunk, hogy a költöztetés miatt ne kelljen aggódnia. Mind a szükséges felszereléssel, mind a megfelelő szaktudással rendelkezünk, így garantálni tudjuk, hogy értékei, bútorai és személyes tárgyai sértetlenül érkeznek meg választott hazájába. Társaságunk a Generali Biztosító szerződött partnere, ami extra garanciát jelent Önnek a költözetés során.

Költöztetés olcsón külföldre is

Hogy miért érdemes minket választania nemzetközi költözés esetén is? Mert mi külföldi fuvarozás során is hazai díjszabással dolgozunk, így jelentős összegeket spórolhat meg. Tőlünk korrekt, áttekinthető árajánlatot kap, ami nem tartalmaz rejtett költségeket és apró betűs részeket. Unión belüli fuvarozásnál mindig egyedi árajánlatot adunk, az áru mennyiségét, illetve a célországot figyelembe véve. Weboldalunkon pár kattintással felveheti velünk a kapcsolatot, és igényelheti az ajánlatot. Ezen felül természetesen e-mailben és telefonon is állunk rendelkezésére. Keressen minket bizalommal!

Visszük a tudásunkat

Szakképzett kollégáink gyors, pontos, professzionális munkavégzést biztosítanak. Ha minket választ, nem kell attól rettegnie a költözés ideje alatt, hogy értékei megsérülnek vagy éppen a legbecsesebb daraboknak lába kél. Munkatársaink mögött hosszú évek tapasztalata áll, így nincs az a méretes, súlyos vagy különösen kényes tárgy, amivel ne tudnának megfelelően bánni. Ne törjön össze semmit, és ne törje össze önmagát sem - bízza ránk a költöztetést a rakodástól a kipakolásig, és garantáljuk, hogy a különböző országok szabályait figyelembe véve a lehető leggyorsabban, legkényelmesebben szállítjuk el rakományát!

Költözik az iroda?

Nemzetközi költöztetés szolgáltatásunk nemcsak magánszemélyeknek, de cégeknek is elérhető. Egyáltalán nem ritka manapság, hogy egy vállalkozás valamelyik szomszédos országba helyezi át a székhelyét, esetleg helyi irodát nyit. Ilyenkor pedig olyan költöztető cég kell, amelyik komolyan veszi a határidőket és az előírásokat. Egy nagyobb csúszás anyagilag is kellemetlenül érintheti a céget, ezért nem érdemes kockáztatni: nálunk jó kezekbe kerül a költöztetés. Szükség esetén a bútorokat is elszállítjuk, de ránk bízhatja a páncélszekrényt vagy éppen a műszaki berendezéseket (nyomtató, TV, projektor, számítógépek stb.) is.

Belföldön is állunk rendelkezésére

A nemzetközi költöztetés mellett akkor is várjuk megkeresését, ha idehaza vált lakhelyet. Korrekt áron, rövid határidőkkel vállaljuk a fuvarozást Budapesten és vidéken egyaránt. Nálunk ingyenes a helyszíni felmérés, emellett hétvégi felárat sem számolunk fel. Tehertaxi szolgáltatásunk akkor lehet hasznos, ha nagyméretű tárgyat vásárolt, de nem szeretne irreális árat fizetni az áruháznak a házhoz szállításért. Mi rugalmas időbeosztással vállaljuk egyebek mellett zongorák, háztartási gépek vagy páncélszekrények szállítmányozását. Nincs több sérült termék, kifogás és órákat csúszó átadás. Ha pedig régi, már nem használt tárgyaitól szeretne kulturált és költséghatékony módon megszabadulni, érdemes lomtalanítást kérnie cégünktől. Maximális szakértelemmel és diszkrécióval szállítjuk el a feleslegessé vált holmit, amit aztán legális szemétlerakókban helyezünk el. Tudjon meg többet szolgáltatásainkról az oldalon!

Az Ön kényelmére fókuszálunk

Nemzetközi forgalomban 3,5 - 7,5 tonnás teherautókkal szállítunk. Gépjárműveink kifogástalan műszaki állapotban vannak, és minden nemzetközi előírásnak megfelelnek. Külön figyelmet fordítunk a raktér tisztaságára, hogy értékei tökéletes állapotban érkezhessenek meg a rendeltetési helyükre. Kollégáink udvariasak és segítőkészek, bátran fordulhat hozzájuk kérdéseivel, kéréseivel. Az Ön kényelmét azzal is segítjük, hogy igény esetén biztosítjuk a csomagolóanyagot a költözéshez. A megfelelő méretű dobozokkal könnyebb a rakodás és a logisztika, zsugorfóliával az értékvédelem növelhető, míg a fóliával elkerülhető az esetleges koszolódás. Ezeken kívül ragasztószalaggal, címkékkel és egyéb kellékekkel is állunk rendelkezésére.

Cégünk erőssége: költöztetés olcsón, gyorsan, pontosan akár MOST. Hívjon minket, ha külföldön képzeli el a jövőjét!

 

Nemzetközi szállítás, fuvarozás

2014 Minden jog fenntartva Mapazi Kft.